Sårbarhedens sang
På nøjagtig samme måde som fx en irisananlyse kan informere om kroppens ubalancer, kan stemmen fortælle om vores følelsesmæssige og energimæssige tilstand. Alt kan aflæses i stemmens udtryk og den måde, vi bruger stemmen på.
 
Derfor kan du også ved at arbejde med din stemme, rette op på ubalancer i krop og sind med stor healende effekt.
 
"Det sårbare sted" er et område eller måske bare en enkelt tone, hvor stemmen føles usikker, er hæs, knækker over eller lignende.
 
Hvordan finder du "det sårbare punkt"? 
Lad din stemme frit improviseret klinge op og ned i forskellige tonehøjder. Du skal ikke synge nogen bestemt melodi, men blot lade stemmen tone lidt højt og lidt dybt og lidt indimellem. Måske opdager du så, at der er et bestemt sted, som føles usikkert, og du kan få fornemmelsen af, at du ikke kan styre tonen. Du er nu landet på det sårbare punkt. Dette sted i din stemme afspejler et tilsvarende sårbart område inden i dig.
 
"Hvil" i det sårbare punkt
Prøv nu at blive på dette sted. Uden at forcere, uden at skulle opnå noget bestemt. Lad blot tonen knække, lyde hæs osv. Hvil i sårbarheden - i fornemmelse af ikke at kunne kontrollere noget som helst.
 
Det kræver mod at turde være i sårbarheden - at turde være det sted, hvor der "ikke er styr på noget som helst" - det er her, hjertet åbner sig og netop derfor kan såres.   
 
Vi vil så gerne have styr på alting.  Men når vi har så travlt med at skulle klare alting selv, kan den åndelige verden slet ikke komme til, selv om hjælpen altid er der til rådighed. Når du blidt hviler det sårbare sted, sker der en healing, hvor hjertet åbner sig, og du "overgiver dig" og giver over til den åndelige verden.
 
 At tillade dig selv at "dvæle" dette sårbare sted har en stor healende effekt.

 

 VELSIGNELSE 

 

En velsignelse kan beskrives som en åbning til det guddommelige Univers, hvorfra der så strømmer/udøses smuk, kærlighedsfyldt, beskyttende energi til den eller det, som skal velsignes. 

Her er eksempler på, hvad der kan velsignes:

 • Dit parforhold
 • Dit arbejde
 • Dit barn
 • Dit ægteskab
 • Dit projekt
 • Dit hjem
 • Din familie
 • Dit kæledyr

Velsignelse er smukt at benytte ved:

 • Bryllup
 • Barnedåb/navngivning
 • Konfirmation/nonfirmation
 • Overgangsritualer
 • Bisættelse/begravelse
 • Sygdom
 • Overgang/dødsfald

En velsignelse varer ca ½ time, Man kan være alene,  som par, eller invitere gæster med. Velsignelsen kan også indgå som indslag af kortere varighed, fx som del af en ceremoni eller lignende.

Velsignelsen foregår gennem lyd og toner, hvilket taler til det ubevidste og skaber en større åndelig åbning end det talte ord. Mine redskaber er dels min 432 Hz kvarts krystal lyre, dels min stemme.  Lyrens klange overgår hidtil kendte instrumenter i renhed og skønhed, og bringer tilhøreren i en dyb Alpha/Theta afspændt og meditativ tilstand. Med min stemme nærmer jeg mig disse krystalliske klange så meget, som det er mig menneskeligt muligt, i sang.  Jeg åbner mit sind mod det guddommelige univers og lader min sang strømme intuitivt derfra. Jeg benytter endvidere kanaliseret sprog, som taler til det ubevidste, og indhyller tilhøreren i kærlige vibrationer.

Velsignelsen kan foregå i dit hjem, i en kirke, i naturen, hos mig, på sygehus/hospice eller et andet sted efter ønske. Ved kørsel over 12 km fra mit hjem (4593  Eskebjerg) beregnes kørselspenge.

 

Jeg, Maia Trayhorn er uddannet operasanger fra Det kgl d. Musikkonservatorium samt underviser, healer, spirituel præstinde og psykospirituel stemme-, åndedræt- og kropsterapeut. 

Jeg kalder mig for lyssanger (en syngende lysformidler) og har opstartet LyssangerAkademiet, som tilbyder kurser, koncerter, healing, sessions mv , hvor sang benyttes som et bevidst redskab til at forløse, opløfte og sprede lys og hjerteenergi.  

www.lyssanger.dk

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk