Sårbarhedens sang
På nøjagtig samme måde som fx en irisanalyse kan informere om kroppens ubalancer, kan stemmen fortælle om vores følelsesmæssige og energimæssige tilstand. Alt kan aflæses i stemmens udtryk og den måde, vi bruger stemmen på.   Derfor kan du også ved at arbejde med din stemme, rette op på ubalancer i krop og sind med stor healende effekt.
 
"Det sårbare sted" er et område eller måske bare en enkelt tone, hvor stemmen føles usikker, er hæs, knækker over eller lignende.
 
Hvordan finder du "det sårbare punkt"? 
Lad din stemme frit improviseret klinge op og ned i forskellige tonehøjder. Du skal ikke synge nogen bestemt melodi, men blot lade stemmen tone lidt højt og lidt dybt og lidt indimellem. Måske opdager du så, at der er et bestemt sted, som føles usikkert, og du kan få fornemmelsen af, at du ikke kan styre tonen. Du er nu landet på det sårbare punkt. Dette sted i din stemme afspejler et tilsvarende sårbart område inden i dig.
 
"Hvil" i det sårbare punkt
Prøv nu at blive på dette sted. Uden at forcere, uden at skulle opnå noget bestemt. Lad blot tonen knække, lyde hæs osv. Hvil i sårbarheden - i fornemmelse af ikke at kunne kontrollere noget som helst.
 
Det kræver mod at turde være i sårbarheden - at turde være det sted, hvor der "ikke er styr på noget som helst" - det er her, hjertet åbner sig og netop derfor kan såres.   
 
Vi vil så gerne have styr på alting.  Men når vi har så travlt med at skulle klare alting selv, kan den åndelige verden slet ikke komme til, selv om hjælpen altid er der til rådighed. Når du blidt hviler det sårbare sted, sker der en healing, hvor hjertet åbner sig, og du "overgiver dig" og giver over til den åndelige verden.
 
 At tillade dig selv at "dvæle" dette sårbare sted har en stor healende effekt.
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk