Jeg har en familie på den åndelige side. De er der altid, som en fast bestanddel af mit liv. De er mine støtter, mine samarbejdspartnere, mine trøstere, mine hjælpere. "Mine englevenner", kalder jeg dem

De hjælper mig med alt lige fra at finde en parkeringsplads og til de dybeste ting i livet, når jeg beder om deres hjælp. 

Ind imellem "snakker" de til mig. Ikke sådan at jeg kan høre deres stemmer, men gennem hændelser, tegn, ting, der sker. Som da jeg sidder ved computeren og skriver til en veninde, som har det svært, og jeg skifter linie med én tast, hvorefter jeg målløs kigger på sidste linie, jeg har skrevet, som pludselig står printet med store bogstaver, en anden skrifttype og fed. Altså noget som fordrer 3 tryk på tasterne. Og jeg har kun trykket på én. Jeg har lært at lytte, når jeg oplever sådanne hændelser. Hvad var det lige, jeg skrev her. Det er vigtigt! Det skal fremhæves!

Det er ikke sådan at jeg ser dem, og heller ikke at jeg hører dem, selv om jeg som barn hørte et uforklarligt og mægtigt kor engang, jeg var syg. Det er vel mere, at jeg mærker en tilstedeværelse. På samme måde som man mærker en person bag éns ryg, der kigger på én. Jeg vil beskrive det, som at jeg fonemmer en vibration, - en frekvens, og at jeg kan tune mit system ind, så jeg svinger i samklang med denne frekvens. Egentlig mærker jeg hele tiden denne frekvens. Som om jeg konstant er badet i deres tilstedeværelse. Det er betryggende og glædesfyldt. Jeg føler, at jeg er aldrig alene.

Ofte mærker jeg "en hånd på min skulder". Det er som et blidt puf fremad, som ville det sige "Go for it. Fortsæt. Det er den vej du skal gå". I starten var det i arbejdssituationer med klienter og kursister, men efterhånden er det i alle mulige situationer. Det føles så fysisk, som er der virkelig en person bag mig. Da jeg oplevede det første gang, måtte jeg vende mig om og kigge efter. Men der var ikke nogen. Ikke nogen fysisk, som jeg kunne  se. Men jeg kunne jo mærke, der var nogen. Nu har jeg vænnet mig til det. "Er du der nu igen", siger jeg og rækker selv en hånd om og klapper mig på skulderen. "Tak skal du have"

Nogen gange bliver jeg også kildet i nakken. Hvad det vil fortælle mig, ved jeg ikke. Måske bare et "Hejsa, her er vi". Og hyggeligt er det.

Her deler jeg nogle af de oplevelser, jeg har haft med engle.

 

 VELSIGNELSE 

 

En velsignelse kan beskrives som en åbning til det guddommelige Univers, hvorfra der så strømmer/udøses smuk, kærlighedsfyldt, beskyttende energi til den eller det, som skal velsignes. 

Her er eksempler på, hvad der kan velsignes:

 • Dit parforhold
 • Dit arbejde
 • Dit barn
 • Dit ægteskab
 • Dit projekt
 • Dit hjem
 • Din familie
 • Dit kæledyr

Velsignelse er smukt at benytte ved:

 • Bryllup
 • Barnedåb/navngivning
 • Konfirmation/nonfirmation
 • Overgangsritualer
 • Bisættelse/begravelse
 • Sygdom
 • Overgang/dødsfald

En velsignelse varer ca ½ time, Man kan være alene,  som par, eller invitere gæster med. Velsignelsen kan også indgå som indslag af kortere varighed, fx som del af en ceremoni eller lignende.

Velsignelsen foregår gennem lyd og toner, hvilket taler til det ubevidste og skaber en større åndelig åbning end det talte ord. Mine redskaber er dels min 432 Hz kvarts krystal lyre, dels min stemme.  Lyrens klange overgår hidtil kendte instrumenter i renhed og skønhed, og bringer tilhøreren i en dyb Alpha/Theta afspændt og meditativ tilstand. Med min stemme nærmer jeg mig disse krystalliske klange så meget, som det er mig menneskeligt muligt, i sang.  Jeg åbner mit sind mod det guddommelige univers og lader min sang strømme intuitivt derfra. Jeg benytter endvidere kanaliseret sprog, som taler til det ubevidste, og indhyller tilhøreren i kærlige vibrationer.

Velsignelsen kan foregå i dit hjem, i en kirke, i naturen, hos mig, på sygehus/hospice eller et andet sted efter ønske. Ved kørsel over 12 km fra mit hjem (4593  Eskebjerg) beregnes kørselspenge.

 

Jeg, Maia Trayhorn er uddannet operasanger fra Det kgl d. Musikkonservatorium samt underviser, healer, spirituel præstinde og psykospirituel stemme-, åndedræt- og kropsterapeut. 

Jeg kalder mig for lyssanger (en syngende lysformidler) og har opstartet LyssangerAkademiet, som tilbyder kurser, koncerter, healing, sessions mv , hvor sang benyttes som et bevidst redskab til at forløse, opløfte og sprede lys og hjerteenergi.  

www.lyssanger.dk

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk