HEALINGSMUSIK MED ENGLEENERGIER

                                                                           indspillet specielt til dig

Ud fra dine energier skaber jeg et stykke healingsmusik, som jeg indspiller og sender til dig, så du kan tage det frem og lytte til det igen og igen hjemme i din egen stue.

Musikken bliver til i nuet ud fra din egne ønsker og behov samt under inspiration fra den åndelige verden, især via musikkens engle, men også andre åndelige væsener kan lade deres stemme høre.

Musikken vil altid indeholde de allerhøjeste, kærlige og lyse vibrationer.

Jeg benytter udelukkende akustiske instrumenter, - fortrinsvis 432Hz kvarts krystal lyren (quartzophone).  Dette enestående healingsinstrument er fremstillet af 99 % ren kvarts krystal, som frembringer de reneste og klare toner, som renser krop, sind og sjæl.

Den særlige stemning på 432 Hz påvirker dine hjernebølger, så du på et splitsekund bringes i en rolig Alpha/Theta tilstand, som aktiverer kroppens selvhealende kræfter.

Yderligere bringer denne særlige stemning dig i samklang med Jordens Puls (Shumann-resonansen) og de højere kosmiske frekvenser. Himmel og Jord forenes i dig, skaber balance og giver sjælen råderum. En kosmisk sjæl i en jordisk krop. 

Mit nyeste instrument Solfeggia´en med dens særlige solfeggio-frekvenser virker dybt ind i cellerne og kroppens DNA og åbner for opløsning og transformation af fastlåste energier både fysisk og psykisk. 

Med min stemme nærmer jeg mig de højtvibrerende klange fra lyren så meget, som det er mig menneskeligt muligt.

Fra mit hjerte tager jeg kontakt til dit hjerte, og fra min sjæl tager jeg kontakt til din sjæl. Jeg ”lytter” til dine behov, og synger ro, trøst, omsorg, glæde eller andet til dig, - det, som din sjæl og krop kalder på. Til tider er det også kraft og styrke eller måske et kærligt skub for at komme videre, der er behov for.

Jeg benytter endvidere lyssprog (lightlanguage), hvor jeg beder de højeste, kærlige energier fra de åndelige sfærer om at meddele sig igennem mig. Lightlanguage er et ”sprog”, som forstås på de indre planer. Du kan opleve det, som om der bliver ”talt” direkte til dig, evt med en besked til dig fra det åndelige.

Jeg synger og spiller intuitivt og lader mig guide i nuet. Tonerne er målrettet til dig, og derfor vil ikke to musikstykker være ens.

Musikken kan bringe dig:

  • Ro, afslapning, afstressning

  • Harmonisering af energier. Balance

  • Neddæmpning af tankemylder

  • Lindring af fysiske smerter og ubehag

  • Aktivering af kroppens selvhealende kræfter (fx ved sygdom)

  • Omsorg og trøst (fx ved tab og dødsfald)

  • Kraft, styrke, energi. Et kærligt skub fremad.

  • Tillid og selvfølelse (fx ved eksamen)

  • Afspejling af din sjæls kvaliteter

  • Ascension – indtuning til den nye tids frekvenser i 5. dimension.

 

Hvordan foregår det?

Du ringer til mig på et aftalt tidspunkt, og vi får en snak om dine behov og særlige ønsker.

Herefter lægger/sætter du dig roligt ned et sted, hvor du kan være uforstyrret. Jeg tager kontakt til dine energier, samtidig med at jeg forbinder mig med den åndelige verden. Jeg beder om, at de højeste, kærlige energier må flyde til dig. Ud fra det, jeg mærker og inspireres til, skaber jeg musikken.

Du får ca 20 minutters musik, enten i ét langt stykke eller delt op i mindre afdelinger.

Efter endt healing tager vi kontakt igen for at dele tanker, oplevelser mv, som kan være opstået undervejs.

Efterfølgende sender jeg musikken til dig som en mp3 fil over nettet sammen med en skriftlig sammenfatning af forløbet.

Udtalelser:

Jeg hørte himmelsk klokkelyd!!

Jeg har oplevet noget fantastisk i dag. Jeg fik en fjern healing af en skøn og dygtig kvinde, Maia Trayhorn. Hun bruger sin stemme og krystal instrumenter til at give healing.

Jeg faldt i en dyb og dejlig søvn, mens hun healede mig, men jeg vågnede halvvejs, fordi posten kom forbi med en pakke til mig. Da jeg rejste mig op, hørte jeg en smuk engle klokke lyd, jeg kiggede rundt omkring uden at finde ud af, hvor den kom fra. Den var inde i stuen. Jeg tænkte at måske var det postens radio, men da jeg åbnede døren, havde han ingen radio tændt, han bankede ikke engang på døren, da pakken måtte afleveres uden kvittering. Idet kom jeg til at tænke, at det jeg hørte, var Maias klokke healing!!

Jeg var så glad og rolig resten af dagen.

Hun er fantastisk! 💖   (Skrevet af Mirna Maceda)

heart

Jeg kan sige dig, at de toner du har indspillet, bliver flittigt brugt. Er i gang med den første fil. Den gør godt i mit hoved omgående. Det er så befriende.  Det er simpelthen noget af det bedste for mit hoved og min krop. Jeg kan arbejde på at slappe af på en måde, som jeg ikke har kunne før.  Både hunden og jeg blev med ét rolige og ligger nu og nærmest svømmer hen til din smukke lyd

Har ikke fundet den samme healing i anden musik, jeg har hørt. Så det er virkelig meget værdifuldt for mig.   (Kvinde)

 

 

Healing og tilsendt musik koster: 500/450 ved lavindkomst.

Vil du have musikken på en CD, lader dette sig gøre for 50 kr ekstra + forsendelse.

___________________________________________________________

 

Lydklip:  

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk