Da englene snakkede med krondyrene

Det er midsommer og hedebølge. Jeg sover ude i mit shelter hele sommeren. Elsker duftene, lydene af vinden i træerne, vågne op og kigge lige ud på alt det grønne. Mærker, hvordan" højt til himlen" åbner bevidstheden.

En aften kort efter jeg har lagt mig lyder der et højt knald. Jeg tænker, at det må være nogle jægere, men undrer mig alligevel over tidspunktet.

Jeg er næsten er slumret hen, så lyder der et knald til. Skarpt og krafttigt, så jeg ryger op med et spjæt. Så kommer der ét til. Og ét til. "Bang", siger det, hver gang jeg lige er faldet hen. Til sidst ligger jeg helt stift og bare venter på det næste knald. Jeg indser, at på den måde bliver der ingen søvn, så jeg rykker ind i det sommerophedede hus. Men soveværelset vender ud mod den side med lydene, så der kan jeg heller ikke være. Jeg ender på en madras ude på værkstedet med savsmuld på gulvet og lukkede døre og vinduer. Der ligger jeg så og sveder i nogenlunde fred for lydene.

Næste dag går jeg over til gården, hvor jeg synes det kom fra. Måske ved de, hvad det var. Jamen, det var da noget, de havde sat i værk, fortalte konen mig. Det var for at skræmme krondyrene væk. De åd asierne ude på marken. Og ikke sådan, at de spiste en asie ad gangen, - nej, de hyggede sig bare med at gå rundt og tage en bid af dem alle sammen.

Så nu havde de sat en gaskanon op, som skød et skræmmeskud af med en halv times mellemrum natten igennem.

"Åh, jamen jeg kunne jo ikke sove. Elskede jo at sove udendørs. Forklarede, at jeg ikke engang kunne være i mit soveværelse". Og kunne sandelig også se sagen fra deres side. Selvfølgelig ville de da ikke have hele asiehøsten ødelagt.

Men hvem skulle give sig? Hvad skulle vi gøre? Det var fastlåst - ikke til at se en løsning på.

Jeg gik hjem og kaldte på mine engle. "Kære engle, Det her kan jeg simpelthen ikke finde ud af! Hjælp!"

Den følgende nat kom der et enkelt knald. Så var der stille.

Med dyb taknemmelighed i hjertet gik jeg atter hen på gården. Tænk at de havde været så hensynsfulde. Det ville jeg sige dem tak for.

"Jamen", sagde de, "Det var ligesom om der ikke var så mange krondyr længere!"

 

 

 

 VELSIGNELSE 

 

En velsignelse kan beskrives som en åbning til det guddommelige Univers, hvorfra der så strømmer/udøses smuk, kærlighedsfyldt, beskyttende energi til den eller det, som skal velsignes. 

Her er eksempler på, hvad der kan velsignes:

 • Dit parforhold
 • Dit arbejde
 • Dit barn
 • Dit ægteskab
 • Dit projekt
 • Dit hjem
 • Din familie
 • Dit kæledyr

Velsignelse er smukt at benytte ved:

 • Bryllup
 • Barnedåb/navngivning
 • Konfirmation/nonfirmation
 • Overgangsritualer
 • Bisættelse/begravelse
 • Sygdom
 • Overgang/dødsfald

En velsignelse varer ca ½ time, Man kan være alene,  som par, eller invitere gæster med. Velsignelsen kan også indgå som indslag af kortere varighed, fx som del af en ceremoni eller lignende.

Velsignelsen foregår gennem lyd og toner, hvilket taler til det ubevidste og skaber en større åndelig åbning end det talte ord. Mine redskaber er dels min 432 Hz kvarts krystal lyre, dels min stemme.  Lyrens klange overgår hidtil kendte instrumenter i renhed og skønhed, og bringer tilhøreren i en dyb Alpha/Theta afspændt og meditativ tilstand. Med min stemme nærmer jeg mig disse krystalliske klange så meget, som det er mig menneskeligt muligt, i sang.  Jeg åbner mit sind mod det guddommelige univers og lader min sang strømme intuitivt derfra. Jeg benytter endvidere kanaliseret sprog, som taler til det ubevidste, og indhyller tilhøreren i kærlige vibrationer.

Velsignelsen kan foregå i dit hjem, i en kirke, i naturen, hos mig, på sygehus/hospice eller et andet sted efter ønske. Ved kørsel over 12 km fra mit hjem (4593  Eskebjerg) beregnes kørselspenge.

 

Jeg, Maia Trayhorn er uddannet operasanger fra Det kgl d. Musikkonservatorium samt underviser, healer, spirituel præstinde og psykospirituel stemme-, åndedræt- og kropsterapeut. 

Jeg kalder mig for lyssanger (en syngende lysformidler) og har opstartet LyssangerAkademiet, som tilbyder kurser, koncerter, healing, sessions mv , hvor sang benyttes som et bevidst redskab til at forløse, opløfte og sprede lys og hjerteenergi.  

www.lyssanger.dk

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk