FJERNHEALING

Som noget nyt tilbyder jeg nu fjernhealing. Fjernhealing kan støtte op om alle ubalancer fysisk og psykisk, give ro, indsigter, opløftelse og glæde.

Hvordan foregår det?

Vi indleder med en tlf samtale, hvor du fortæller lidt om dig selv og dit ønske/behov for healingen. Herefter lægger du dig eller sætter dig afslappet i en stol. Tænd evt et lys, sæt et par engle eller krystaller frem eller andet, som skaber en smuk stemning.

Selve healingen varer ½ times-tid. Herefter ringer du til mig, og vi snakker om dine og mine oplevelser, og hvad det kan bringe dig i dit videre forløb.

Hvordan gør jeg?

Jeg indstiller mig på din energi, kalder mine englevenner ind i healingen og beder om, at der må flyde præcis den healing, som du som klient har brug for på det givne tidspunkt. Moder Maria eller andre himmelske væsener kan også komme til stede og bidrage i healingen.

Jeg synger og giver lyd, da jeg oplever, at healingsstrømmen mangedobles, når jeg bruger min stemme. Jeg får undervejs nogle billeder, følelser og indsigter, som jeg efterfølgende deler med dig.

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk