KAN SJÆLEN SYNGE?

Jo da!

For egoet kan jo synge.

Egostemmen kan styre, kontrollere, holde fast, manipulere, hævde sig, puste sig op og vise hvor dygtig og imponerende den kan være. Dette er den ene side af egostemmen.

Den anden side af egostemmen kan hige efter anerkendelse, mangle tro på sig selv, ryste af nervøsitet, lide af sceneskræk, holde sin kraft tilbage, undertrykke sit sande jeg, gøre sig spagfærdig, svag og lille.

Sjælen kan synge.
Sjælestemmen vibrerer lys og kærlighed. Sjælestemmen styrer ikke, men overgiver sig og lader sig styre. Sjælestemmen er tryg, hengiven, åben. Sjælestemmen opløser kroppen i atomer og synger ren vibration. Sjælestemmen rører, berører, Sjælestemmen er smuk.

Når egostemmen udfolder sig, bliver den til det, jeg vil kalde en "bravourstemme". Vi imponeres over teknisk kunnen, halsbrækkende koloraturer osv.

Sjælestemmen taler til hjertet. Det er kommunikation på det ubevidste plan fra hjerte til hjerte - fra sjæl til sjæl.

Sjælestemmen har brug for egoet. Men vel at mærke et ego renset for påvirkninger, impulser, der ikke hører det til. Det rene ego er ren kraft, ren power! Når de to smelter sammen opstår jordforbindelse. Og jordforbindelse vil sige, at være inkarneret her på jord! Forbindelsen til Jorden. Forbundet med Jorden.

Først når sjælen forenes med det rene ego´s kraft, er vi endelig fuldt og helt inkarneret på jord. Det kan vare det meste af et jordeliv at nå dertil, og nogen når det måske slet ikke.

  


Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk