ENGLEMAGISKE KRYSTALKLANGE

healing og velsignelse. 

Jeg vil løbende afholde disse arrangementer i mit hjem , men kan også bookes til begivenheder og grupper, som er interesserede


Jeg benytter fortrinsvis min stemme, min 432 Hz kvarts krystal lyre og min krystal syngeskål til at skabe et dybt healende univers. 
De rene, hellige toner fra lyren sammen med den specielle stemning af begge krystal instrumenter bringer dig i en dybt afslappet, tidløs værenstilstand i samklang med jordens puls og universets skabelsesenergi. Fra dette niveau er stor healing mulig. 


Med min stemme kan jeg blidt berøre områder i sindet, som måske er smertefulde eller skjult for dagens lys. Når der kastes lys på skyggerne i et favnende og omsorgfuldt rum, kan stor healing finde sted.

Når jeg synger sammen med lyren, er det min hensigt at nærme mig de rene krystaltoner så meget, som det er mig muligt. Derved forstærkes den helende og opløftende effekt.


Som en smuk hilsen fra Engleriget afsluttes med en velsignelse af deltagerne med himmelskønne toner fra krystal lyren og kanaliseret sang og sprog, som vil indhylle dig i kærlige vibrationer og tale til det ubevidste.  

 

 VELSIGNELSE 

 

En velsignelse kan beskrives som en åbning til det guddommelige Univers, hvorfra der så strømmer/udøses smuk, kærlighedsfyldt, beskyttende energi til den eller det, som skal velsignes. 

Her er eksempler på, hvad der kan velsignes:

 • Dit parforhold
 • Dit arbejde
 • Dit barn
 • Dit ægteskab
 • Dit projekt
 • Dit hjem
 • Din familie
 • Dit kæledyr

Velsignelse er smukt at benytte ved:

 • Bryllup
 • Barnedåb/navngivning
 • Konfirmation/nonfirmation
 • Overgangsritualer
 • Bisættelse/begravelse
 • Sygdom
 • Overgang/dødsfald

En velsignelse varer ca ½ time, Man kan være alene,  som par, eller invitere gæster med. Velsignelsen kan også indgå som indslag af kortere varighed, fx som del af en ceremoni eller lignende.

Velsignelsen foregår gennem lyd og toner, hvilket taler til det ubevidste og skaber en større åndelig åbning end det talte ord. Mine redskaber er dels min 432 Hz kvarts krystal lyre, dels min stemme.  Lyrens klange overgår hidtil kendte instrumenter i renhed og skønhed, og bringer tilhøreren i en dyb Alpha/Theta afspændt og meditativ tilstand. Med min stemme nærmer jeg mig disse krystalliske klange så meget, som det er mig menneskeligt muligt, i sang.  Jeg åbner mit sind mod det guddommelige univers og lader min sang strømme intuitivt derfra. Jeg benytter endvidere kanaliseret sprog, som taler til det ubevidste, og indhyller tilhøreren i kærlige vibrationer.

Velsignelsen kan foregå i dit hjem, i en kirke, i naturen, hos mig, på sygehus/hospice eller et andet sted efter ønske. Ved kørsel over 12 km fra mit hjem (4593  Eskebjerg) beregnes kørselspenge.

 

Jeg, Maia Trayhorn er uddannet operasanger fra Det kgl d. Musikkonservatorium samt underviser, healer, spirituel præstinde og psykospirituel stemme-, åndedræt- og kropsterapeut. 

Jeg kalder mig for lyssanger (en syngende lysformidler) og har opstartet LyssangerAkademiet, som tilbyder kurser, koncerter, healing, sessions mv , hvor sang benyttes som et bevidst redskab til at forløse, opløfte og sprede lys og hjerteenergi.  

www.lyssanger.dk

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk