FJERN-LYDHEALING.

I forbindelse med Corona´en opstartede jeg mit nye tilbud om fjern-lydhealing. Det har kørt rigtig godt med mange fine tilbagemeldinger. I beskrivelsen nedenfor har jeg ikke medtaget mit nye instrument Solfeggia´en, som jeg nu er ved at integrere i healingen. 
 

 


HVORDAN FOREGÅR DET??
* Vi aftaler et tidspunkt, hvor du ringer til mig, og vi tager en lille indledende snak.
* Herefter sætter/lægger du dig, hvor du kan være uforstyrret i de 25-30 minutter, som selve healingen varer.
* Efterfølgende ringer du til mig igen, og vi evaluerer forløbet..


LYDEN FORSTÆRKER HEALINGSENERGIEN

Det kan nok virke lidt underligt, at give fjernhealing med lyd. Når modtageren ikke kan høre lyden.
Min oplevelse er imidlertid, at når lyden kommer på (altså min stemme og mine instrumenter), så forstærkes healingsenergien markant ift uden lyd.


Krystal lyren bruger jeg til at få ro i tanker og krop. Stemningen på 432 Hz svinger i samklang med vore Alpha/Theta hjernebølger, Dette bringer os ned på et roligt niveau i løbet af et splitsekund. Samme frekvens findes i Jordens puls (Shumann-resonnansen), hvilket betyder, at vi finder tilbage til en oprindelig værenstilstand i samklang med Moder Jord og Universets skabelsesenergi. Dette sker også i løbet af et splitsekund.


Min stemme bruger jeg intuitivt i sang, lyde og kanaliseret sprog. Jeg følger strømmen, og forholder mig iagttagende til det, som kommer ud af min mund. Det fortæller mig noget om klienten, giver mig nogle billeder, følelser og retningslinier for, hvor energien fører hen, og hvad der evt skal til for at ændre retning i en bestemt tilstand.
Jeg beder naturligvis altid om at englene og mit højeste guddommelige ophav må guide mig og bruge mig som kanal.


BESKRIVELSE AF ET PAR FORLØB


1. forløb er en kvinde som er ret plaget af kroniske smerter i kroppen. Hun ønsker ro og glæde i sit liv. Jeg lader krop og stemme følge energien. og selv om det er ro, hun ønsker, så kommer der en masse bevægelse, dans og stampen i gulvet. Det giver glæde og glæden fører til kraft og styrke.
Efter forløbet mærker hun stor ro og afslappethed, og behøver ikke tage smertemedicin til middag, som hun plejer.


2. forløb er en ung mand. Får forrnemmelsen af, at healingen handler om "At stå på egne ben". Altså stå fast midt i stormen uanset hvad. (Efterfølgende fortæller han mig, at hovedoverskriften for hans horoskop netop er "At stå på egne ben" - Tak for den bekræftelse!)
I første del af healingen viser min krop og stemme altså at det handler om "at stå fast" . Ud af det vokser glæden/legen/ at overgive sig og have det sjovt! Lyren inddrages for at integrere og give ro. I den sidste del af healingen siger mine stemmelyde mig, at det handler om at åbne for det 3. øje og intuitionen. Ved den efterfølgende snak fortæller klienten mig, at han i sidste del af healingen mærker et pres oppe i hovedet. Igen en bekræftelse - tak. Jeg giver ham nogle stemmeøvelser, som vil være rigtig gode til at stimulere det 3. øje,

Jeg anbefaler varmt at tage et forløb over flere gange. Jeg har et tilbud med et koncentreret forløb med 5 gange fordelt over 2 uger. Erfaringer med forløb viser, at energien bygges op fra den ene dag til den anden, og ofte kommer der en form for gennembrud omkring 3. - 4. dag.
De afsluttende gang(e) går så på at stabilisere energien og finde "det nye ståsted"


PRIS for en fjern-lydhealing er 350 kr.  Et forløb (5 gange over 2 uger):  1.000 kr. Ønskes flere healinger indenfor de to uger koster disse 200 kr. (mobilePay 2628 0595)

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk